Fasya, puteri pertama ku memang la sangat2 susah nak suruh makan. Hanya bergantung pada susu semata-mata. Duit susu je da 5-6 ratus sebulan. Masa tu memang belikan susu formula yang terbaik. Syukur sangat2 Allah murahkan rezeki untuk puteri keduaku yang kini sudah 9bulan masih menyusu susu ibu sepenuhnya.

Semasa mengandungkan puteri kedua ku badan Fasya ni susut sesangat pastu kerap sangat demam. Salah satu sebab badan dia susut sangat2 adalah kerana dia berhenti menyusu. Dah besar katanya... NAK JADI KAKAK...Apakan daya time tu memang tak larat sangat2 nak menjaga dia. Selepas bersalin lagi susut badan Fasya. Mana tak nya bersalin secara pembedahan so tak boleh lah nak bergerak sangat. Sedih tengok badan nya yang semakin susut...

Ni gambar Fasya masa kecil sebelum saya mengandungkan puteri kedua. Tembam sesangat....



Ni pula gambar semasa  saya berpantang. Sedih tengok badan dia time nie...



Alhamdulillah... aku temui Mealshakes shaklee nie. Setelah sebulan mencuba mealshakes shaklee selera makan Fasya semakin bertambah. Makan nasi pun bertambah2. Badan pun dah semakin naik....Yang paling aku happy coz sepanjang pengambilan mealshakes ni fasya semakin aktif, ceria & masih belum pernah mendapat demam. ALHAMDULILLAH....


Ni gambar terkini Fasya.... nampak da berisi balik kan???? hehe...




Risau anak anda kurang selera makan??? Mealshakes boleh menambah selera makan anak. Pastikan anak anda mendapat keperluan zat makanan yang secukupnya. Mealshakes shaklee mengandungi 24 vitamin dan mineral yang penting untuk pertumbuhan anak-anak, such as calcium, iron, vitamin A, vitamin D dan sebagai nya. sangat sesuai diberikan pada anak-anak untuk otak dan badan anak menjadi cergas.

Dengan pengambilan 1sudu teh sehari dicampur dlm minuman kegemarannya...1 canister ni boleh tahan 4-5bulan.




Berminat untuk mendapatkan Mealshakes Shaklee? Jom dapatkannya dari pengedar Shaklee di bawah jaringan MamaFisya seperti di link di bawah..

Senarai Pengedar Shaklee di Seluruh Malaysia

atau SMS/Whatsapp ke 019-3311 968

Post a comment Blogger Disqus

 
Top