Geram tengok bayi dan kanak-kanak yang berposing kat sini... Apalagi.... terus bawa budak-budak ni di booth ni... Booth untuk fotografi ni antara beratus2 booth yg ada di Maternity & Children Expo 24-26 Januari 2014 yang lalu...

Cas tak berapa nak ingat coz baru tergerak hati nak bercerita tentang sesi fotografi ni setelah berbulan-bulan lamanya.... Rasanya RM50 per head.... Actually kita dilarang ambil gambar di situ... tapi x menahan je jari2 ni nak snap gambar kecomelan budak-budak ni... hihi....

So jom layan... Kakak a bit teruja tapi macam malu-malu lagi... Si adik pun malu-malu tapi mahu.... haha.... so cute & adorable...

sesi make up
 

Tadaaa.... siap make up....  :)




Post a Comment Blogger Disqus

  1. Hmm comey dah...macam macam ada sekarang ni...

    ReplyDelete

 
Top