Baru lepas hujan di bumi Melaka.. Alhamdulillah... so malam ni tulis entry di keheningan malam sambil bunyi katak bersahut-sahutan... hehe... puitis pula.... Ermmm.... fikir punya fikir punya fikir... apa yang saya obseskan ya.... rasanya macam tiada... eh takkan tiada pula... Kalau ada orang fanatik pada artis.. saya ni artis baru-baru pun ramai tak kenal... Tv pun jarang ON... haha.. nama je duduk rumah sepanjang masa... ermmm sambung fikir lagi...

Nak kata obses pada masakan tak juga... saya rasa memasak ni hanya sekadar tanggungjawab yang perlu saya ditunaikan hari-hari untuk suami dan anak-anak...  Ada orang juga obses pada kecantikan... pada saya cukuplah sekadar cantik di mata suami... hehe... puitis bebenau tu (bak kata orang Melaka)... Yessss! Finally saya tahu apa yang saya terlalu Obseskan... 

Saya Obses Tentang.....
.
.
.
.

KEJAYAAN




Saya seorang yang sanggup membuat apa sahaja demi sebuah kejayaan asalkan ianya halal dan tak bertentangan dengan syariat termasuk bangun pukul 2 pagi ni untuk menyelesaikan tugasan hari ini yang tertangguh kerana menghadiri program Shaklee Cares For Our Children Hari Ini... hehe.. tu dia selit sikit gambar di sini....  :)

Shaklee Cares For Our Children
Saya Obses untuk melihat ramai SID di bawah jaringan MamaFisya berjaya mengejar cita-cita mereka. Saya Obses untuk melihat ramai Master Coordinator dilahirkan di bawah empayar saya. Saya Obses untuk menjadi Presidential Shaklee Malaysia... Mohon semua yang baca entry ini doakan kejayaan saya ya.. Saya juga doakan kalian berjaya menggapai impian kalian.. 



Post a comment Blogger Disqus

 
Top