Nama saya Fazliana Jamil merupakan Pengedar Shaklee Melaka dan telah berjaya menjadi Master Coordinator dalam Shaklee Malaysia iaitu peringkat tertinggi dalam pangkat Shaklee. Berkelulusan Diploma Perakaunan dan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Kepujian) Universiti Teknologi Mara Melaka. Merupakan bekas Eksekutif di sebuah badan berkanun sebelum mengambil keputusan untuk focus pada Shaklee sepenuhnya. Saya juga merupakan bekas Profesional Chartered Accountant yang diiktiraf oleh Malaysian Institute of Accountants (MIA). Pernah satu ketika dahulu saya membuat freelance Akaun-akaun perniagaan yang berdaftar dengan SSM.

Saya mempunyai seorang suami yang sangat membantu dan menyokong saya untuk terus berjaya dalam Shaklee bukan hanya di Melaka tetapi seluruh Malaysia dan Indonesia. Kami dikurniakan 2 orang puteri yang amat keletah sebagai penyeri rumahtangga kami. Puteri yang sulung bernama Fasyahah Dhia berumur 6 tahun manakala puteri kami yang bongsu bernama Filzah Aafiya berumur 3 tahun.


Pertemuan saya dengan Shaklee bermula 3 tahun lepas di mana waktu itu saya baru melahirkan puteri saya yang bongsu. Waktu itu tercari-cari supplemen yang boleh membantu saya kekal cergas bertenaga sepanjang hari. Alhamdulillah bukan sahaja badan bertenaga malah susu untuk anak pun melimpah ruah. Disebabkan itu saya rasa sangat teruja untuk berkongsi keberkesanan Shaklee terhadap saya dan keluarga kepada semua di luar sana.

Sepanjang 3 tahun saya merupakan Pengedar Shaklee Terbesar di Melaka dengan ahli seramai lebih seribu orang yang berdaftar di bawah Keluarga Shaklee saya iaitu Keluarga Shaklee MamaFisya (KSM). Di KSM kami komited dalam membantu para pelanggan mendapat manfaat kesihatan dari kesan pengambilan produk Shaklee dengan cara yang betul. Kami akan sentiasa memberikan konsultansi terbaik agar pelanggan sentiasa berpuas hati dengan khidmat nasihat yang kami berikan.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan produk Shaklee di Melaka kami menawarkan khidmat penghantaran secara PERCUMA di seluruh Melaka termasuk Jasin dan Ayer Keroh. Mempunyai ahli di serata Malaysia juga membuatkan kami terkenal sebagai hub bagi menghubungkan para pelanggan dengan Pengedar Shaklee yang Berhampiran dengan tempat tinggal anda di seluruh Malaysia bukan hanya Pengedar Shaklee Melaka.

Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee di Melaka dan seluruh Malaysia boleh hubungi pengedar yang berhampiran anda mengikut negeri di bawah... :)


Penting untuk membeli dengan Pengedar Shaklee di bawah jaringan kami kerana kami akan bertanggungjawab untuk membantu dan memberi bimbingan tentang tatacara pengambilan Vitamin Shaklee dengan betul dan berkesan.


Master Fazliana
Pengedar Shaklee Melaka
Shaklee ID : 881542
SMS/Whatsapp : 019-3311968

Post a Comment Blogger Disqus

 
Top