Alhamdulillah hari ini adalah hari ke-28 saya selamat melahirkan seorang bayi perempuan secara pembedahan... Kisah pengalaman melahirkan yg adventure kali ini nanti dulu ya.. tungguuuu... hihi... Kena ambil mood yang tersangat-sangat baik dulu... hihi... Kali ini saya nak cerita dulu pengalaman berpantang menggunakan Set Berpantang dan Penyusuan Shaklee..

Alkisah sebelum ini sudah dua kali saya melahirkan secara pembedahan.. Bermacam-macam amalan pemakanan yang saya dah amalkan termasuk meneguk pati haruan dan makan ikan haruan setiap hari namun kesan pembedahan masih terasa sakit walaupun sudah 2 minggu dan badan saya sentiasa berasa letih, lesu dan sakit-sakit seluruh badan...

Berpantang kali ini saya mengamalkan Set Berpantang dan Penyusuan Shaklee yang sangat sesuai untuk ibu-ibu yang bersalin secara normal atau pembedahan.. Saya dapat merasakan perbezaan yang sangat ketara.. Seawal 3 hari saya sudah boleh berjalan-jalan dengan bebasnya. Badan saya juga terasa sangat cergas dan bertenaga. Susu badan pula melimpah ruah... hihi.... walaupun hanya bekerja dari rumah saya sudah mengumpul stok EBM yang banyak untuk baby.... Dari segi pembuangan pula adalah tersangat lawas... tiada lagi masalah sembelit seperti setiap kali semasa pantang dahulu..

Set Berpantang & Penyusuan Shaklee

Ni rupa Set Berpantang dan Penyusuan Shaklee yang saya amalkan dari hari pertama kelahiran secara pembedahan. Saya sangat sarankan ibu-ibu yang bersalin secara normal ataupun secara czer untuk menggunakan set ini dan rasailah sendiri perbezaannya..

Ni stok susu masa 2 minggu berpantangNi setelah sebulan.... ermmm kena cari deep freezer lah jawabnya..  ;)
Buat yang ingin mencuba dan mendapatkan konsultansi tentang cara pengambilan yang betul boleh terus hubungi saya di talian 019-3311968 (SMS/Whatsapp).

Post a Comment Blogger Disqus

  1. Set berpantang shaklee mwmnag terbaik untuk ibu berpantang. Badan bwrtenaga dan juga lebih sihat.

    ReplyDelete

 
Top